Menu
Your Cart

Delivery & Returns

Μέθοδος και Τρόπος πληρωμής

Για την εξυπηρέτηση του πελάτη και την παροχή μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας η ιστοσελίδα www.descoitalia.gr παρέχει την δυνατότητα πληρωμής με ποικίλους τρόπους. Δεν είναι δυνατόν να διαλεχτούν ταυτόχρονα δυο διαφορετικοί τρόποι πληρωμής για την ίδια παραγγελία.Ο ιστοτοπος www.descoitalia.gr παρέχει την δυνατότητα πληρωμής με τους εξής τρόπους.

 

1.     Πιστωτικές κάρτες

2.     Αντικαταβολή (μόνο στην Ελλάδα)

3.     Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό
PIREUS BANK IBAN:GR26 0172 0210 0050 2109 9593 208

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

α) Χρέωση σε πιστωτική κάρτες

β) PayPal

 

Τυχόν τραπεζικές χρεώσεις ή για έξοδα αντικαταβολής χρεώνονται στον καταθέτη.

2. ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ: ΤΡΟΠΟΙ & ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής είναι 6,00€ και για παραγγελίες άνω των 50,00€ είναι δωρεάν.
Η παράδοση της παραγγελίας εκτελείται εντός τριών εργάσιμων ημερών από την λήψη της παραγγελίας.

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Με εταιρεία ταχυμεταφορών
Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης.
Και στις δύο περιπτώσεις τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του πελάτη. 
DESCO δεν ευθύνεται για ζημίες στα προϊόντα που αφορούν υπαιτιότητα της μεταφορικής.
Για όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται έως τις 14:00, οι παραδόσεις των παραγγελιών προς την εταιρεία ταχυμεταφορών εκτελούνται εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΠΕΛΑΤΗ: Σε ενδεχόμενο που δεν καταστεί εφικτή η παράδοση εντός των χρονικών ορίων που ορίζονται στην προηγούμενη παράγραφο από υπαιτιότητα του πελάτη τότε η DESCO δεν φέρει ευθύνη ως προς την καταλληλότητα τους προς κατανάλωση.
Το κόστος αναφέρεται στην ιστοσελίδα στο καλάθι αγορών και γίνεται γνωστό πριν την εξόφληση.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πρόβλημα λειτουργίας εξυπηρετητών (
servers κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 


Επιστροφές προϊόντων

 

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η DESCO ανήκουν στην κατηγορία των ευπαθών και βάσει της υπ’ αριθ. 2144/2013, άρθρο 3ιβ περί των δικαιωμάτων καταναλωτών, εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης που διατηρεί ο καταναλωτής. Ως εκ τούτου η DESCO για την προστασία της δημόσιας υγιεινής δεν δύναται να δεχτεί επιστροφές στα προϊόντα που εμπορεύεται από τον διαδικτυακό της τόπο.

Ωστόσο, η DESCO δύναται να επιστρέψει το ποσό αγοράς για τα προϊόντα που παραδόθηκαν και στα οποία αποδεδειγμένα έχει επέλθει ελάττωμα ως αποτέλεσμα αμέλειας της, και χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, και εφόσον το προϊόν έχει αποθηκευτεί σωστά. Σε αυτή την περίπτωση αποδίδει το αναλογούν τίμημα εντός 10 εργάσιμων ημερών ενώ διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την επιστροφή  τους με δική της επιβάρυνση στο κόστος αποστολής και με τα κατάλληλα μέσα που θα προασπίζουν τους κανόνες υγιεινής. Η DESCO συστήνει να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε κάθε περίπτωση και λόγω της ευπάθειας των προϊόντων που διακινεί, αιτήματα αποζημίωσης για ελαττώματα δεν θα γίνονται δεκτά όταν αυτά διατυπώνονται 24 ώρες μετά την παραλαβή τους.